Torsdag 17.november kan du oppleve folkemusikkgruppa Østerlide i Feiring kirke.

Det blir folkemusikk og salmer i nye drakter når Østerlide endelig kommer på besøk til Feiring. Konserten skulle egentlig ha vært holdt i oktober, men ble utsatt pga. sykdom.

Østerlide består av Liv Ulvik på vokal, Andreas Haddeland på gitarer og Ulrik Ibsen Thorsrud på slagverk.

Om Østerlide:

«Østerlide feide inn på den norske folkemusikkscenen i 2020, til overstrømmende kritikker fra et samlet kritikerkorps. På sitt selvtitulerte debutalbum kler de folkemelodiene i nye drakter, av florlette, såre, lyse, mørke, sterke og røffe fabrikater. Bandet behersker et stort spekter av stemninger, fra det hviskende til det brutalt støyende. I åpne musikalske landskap eller trange, klaustrofobiske musikalske rom bæres lytteren alltid videre av de uslitelige og tidløse folkemelodiene som er formet og slipt gjennom århundrene»

event image
Østerlide består av Liv Ulvik på vokal, Andreas Haddeland på gitarer og Ulrik Ibsen Thorsrud på slagverk. Foto: Ingvil Skeie Ljones

Jentestuntgruppa deltar også

Jentestuntgruppa består av 6 jenter fra Feiring, som har sunget sammen i mange år under ledelse av Karin Melby Bjørnstad. I vår sang de i Sjømannskirken i København.

Du får også høre søskenduoen Silje Aurora og Frida fra Langset.

6 tenåringsjenter står med armene i været
Bygdas egen jentegruppe backer bandet Østerlide i Feiring kirke 19.oktober. F.v. Tomine, Nora, Ingrid, Tina, Chanett, Gunhild (bak til høyre), Karen Johanne (foran)

Billetter:

Billetter koster kr. 300/200 og bestilles her:

https://konsertproduksjoner.ticketco.events/no/nb/e/oesterlide__feiring_kirke

Konserten er støttet av Viken fylkeskommune og Norsk Kulturråd. Ledsagerbevis aksepteres ved entre.