Innebandylaget «Balletten» fra Feiring dro i land pokalen på årets Eidsvoll Innebandy Cup (EIC). – Vi syns sjøl det var velfortjent etter ni år med trening, sier Åshild Stefferud Flatmo.

Damelaget «Balletten» trener fast i gymsalen på Feiring skole hver mandag. Det har blitt tradisjon at damene deltar i Eidsvoll Innebandy Cup i november. Her kan du lese damenes egen beretning om hvordan det gikk til at de kom hjem med både medalje og pokal!

Bak f.v: Åshild S.Flatmo, Elin Langgård, Ida Melby, Linda K. Dokken, Ingrid Svendby, Line Wennevold. Foran f.v: Maren Erstad, Helene M.Sjuve, Karina Sunde.
Feiring-damene gjorde det stort i Eidsvollhallen.

Første helga i november dro Balletten jentene til Eidsvollhallen for å delta på Eidsvoll innebandy cup for 5. gang. Vi er dermed det eneste damelaget som har deltatt hvert år det har blitt arrangert. Vi spilte første kamp og fikk en uavgjort 2-2. Vi gjorde oss klare til andre kamp og dro i land en seier på 2-0. For første gang skulle vi spille finale og var superklare. Damene fra Chablis (Eidsvoll) skulle slås, åkke som! Det gikk hardt for seg på parketten og det blei mye knuffing og harde dueller. Vi beit tenna sammen og ga alt vi hadde og mere tell. Etter 20 minutter blåser dommeren av kampen og sluttresultatet er klart. 4-0 til Balletten og jubelen sto i taket.

Vi håper til neste år at vi også kan få med innebandykara på cup!

__

Plass til flere

Det er veldig hyggelig hvis flere har lyst til å være med å spille innebandy, sier Åshild, som beskriver det som «et lavterskeltilbud med litt alvor». -Det kan gå litt hardt for seg, så vi har satt 18-årsgrense for å være med. Innebandydamene trener i gymsalen på Feiring skole mandager kl. 19.30-21.00. Det er bare å møte opp eller ta kontakt med Åshild.