Etter tre års pandemipause er vi klar for romjulsfest på Fløygir igjen!

Onsdag 28.desember kl. 20.00 åpner dørene for den tradisjonelle romjulsfesten, som pleier å samle folk i alle aldre fra Feiring og bygdene omkring.

-Det er hyggelig å endelig kunne invitere til 4.dagsfest igjen, folk trenger en fest nå, sier Feiringminister Nina G. Stefferud.

Det er Feiringregjeringa som arrangerer 4.dagsfesten. Billetter kjøpes i døra og koster kr. 250.- Festen har 18-årsgrense, og det er ingen skjenkebevilling.

-Artigste spellejobben i hele året

-4. dagsfesten er den artigste spellejobben i hele året. Og den eneste, forsåvidt. Det sier Jan Langgård, som sammen med Leif-Erik Fjøsne, Vidar Lindstad, Richard Limbodal og Bård Rundhaugen , utgjør det lokale bandet Telepøbbies. Bandet hadde sin første spillejobb på Lysthuset pub i nord-Feiring i 1999, først under navnet «Tørste og sære», deretter «Telepøbbies», som et ordspill på den populære barne-tv-serien «Teletubbies» som herjet på 90- og 2000-tallet.

Det er blitt tradisjon av Telepøbbies spiller til dans på 4.dag.

Telepøbbies spiller til dans 4.dag jul.
F. v. Leif-Erik Fjøsne, Vidar Lindstad, Jan Langgård, Bård Rundhaugen og Richard Limbodal.

Kom med forslag til ny låt!

På 4.dagsfesten blir det selvsagt gjenhør med dansbare slagere som «Forelska i lærer’n» og «Proud Mary». Men Telepøbbies er ikke fremmede for å fornye seg, og tar nå i mot forslag til nye låter!

Folk har allerede begynt å komme med forslag, og det vi kan si så langt er at det er stor spennvidde i musikkønskene. Vi samler alle forslag og oversender bandet før neste øving, hvorpå bandet velger ut ei låt eller to fra lista.

Hvilken låt vil du høre på 4.dagsfest? Send forslag til info@feiring.info