Feiring har 12 topper over 600 meter. Kanskje du skal besøke dem alle sammen denne sesongen?

Opplegget er det samme som tidligere, du tar med deg kart og klippekort og går når du sjøl vil.

-Vi opplever økende bruk av våre flotte skogsområder til friluftsliv. 12-topper’n gir deg mulighet for å bli kjent i skogsområdene, samtidig som du får en utfordring med å orientere deg fram etter medfølgende kart, sier leder i FILs trim og tur-gruppe, Kai Melby.

På hvert mål er det merketang for registrering på deltagerkortet. De som har gjennomført 12 topper’n får diplom, og i tillegg blir det trukket ut premie til en av deltakerne. Alle barn som er 12 år eller yngre, får premie om de har gjennomført 6 topper eller flere.

Deltagermateriell kjøpes på Coop Feiring eller ved henvendelse til trimgruppa, og koster kr 100.

Kortet leveres ved sesongslutt til Kai Melby 95249742 eller Aina Haarberg 92662864.

Les mer:

12-Toppern – En vandring på Feirings tak

Fra Skurven er det en fantastisk utsikt vestover til Steinsjøen og Hersjøen og østover til Mjøsa. Skurven er en av 12 topper på Feiringåsen som er over 600 m.o.h. og inngår i 12-topper’n. Foto: Leif Røise