Er du en mann mellom 19 og 30 kan du nå søke rollen som Jens i teaterstykket «Menn av malm, jenter av jern» i Feiring jernverk.

Jernverksteateret skal snart i gang med årets oppsetning av «Menn av malm, jenter av jern» i Feiring jernverk. Forestillingen spilles under Jernverkshelga 4.-6.august 2023. I den forbindelse søkes en person til å spille rollen som Jens Pedersen Norddalen, den unge Feiring-gutten som reiser til Bærum Verk for å lære støpekunsten.

Jens er en av hovedrollene i stykket, han er ung mann som representerer framtidstro og optimisme i det lille samfunnet preget av sykdom og nød. 

Unggutten Jens Pedersen Norddalen, her spilt av Simen Fagerli i 2022.

Til rollen som Jens søkes en mann i alderen 19-30 år. Det blir audition 18.juni på Fløygir i Feiring. Meld din interesse ved å skrive noen ord om deg selv til regissør Vår Maria Granados Langeland på e-post varmaria@hotmail.no

Skuespillet «Menn av malm, jenter av jern» øves inn i løpet av ei uke i slutten av juli. Du må kunne delta på alle øvinger og forestillinger i perioden 28.juli – 6.august. Disse foregår stort sett på dagtid i de to helgene, og kveldstid på hverdagene. 

– Jernverkshelga er et dugnadsprosjekt hvor ingen hever noen form for honorar. Godtgjørelsen kommer i form av samvær med en fantastisk fin gjeng, og en flott kulturell opplevelse i nydelige omgivelser inne på Feiringskogen, sier Hege Granberg, leder for Jernverkshelga.