Helga 28.-29.oktober er det korhelg på Fløygir. 21 sangere fra bygda og omegn lærer om sangteknikk og øver inn et repertoar som framføres på Fløygir søndag 29.oktober kl. 17.00.

Instruktør er sangpedagog og dirigent Ragnhild Holmgren Grindheim fra Nannestad. Pianist er Yngve Bakken-Nilsen.

-Dette har vært en innholdsrik og morsom dag. Det er en fantastisk gjeng med mange dyktige sangere og mye lyd! Jeg er imponert over hva vi fått til på bare én dag. Og enda har vi en øvingsdag i morgen. Dette blir en kjempefin konsert, sier Ragnhild.

I tillegg til seminar-koret skal også mannskvartetten Røst synge. Det blir også en vakker duett fra korets pianist Ynge Bakken-Nilsen og kona Christine.

Inntektene fra konserten går til Fløygir.

Deltagerne fikk en innføring i sangteknikk før øvelsen startet.

Om kurslederen

Ragnhild Holmgren Grindheim (f. 1976) er bosatt i Nannestad og jobber til daglig som rådgiver i Handelsbanken. Hun har 20 års erfaring som sangpedagog og kordirigent. Hun er autorisert sanger og sangpedagog fra Complete Vocal Institute i København. Ragnhild er dirigent for damekoret «The Sparkling Sisters» og blandakoret Handelsbankenkoret.