Bygdas storband, Feiring Jubel & Vassarv, feirer 40 år med jubileumskonsert på Fløygir 21.oktober kl. 18.00.

-På konserten får publikum et lite gjenhør med Vassarven slik vi låt på 80-tallet, samt høre noen av våre vokalister opp gjennom årene, sier leder Nils-Einar Berger.

Feiring Jubel & Vassarv begynte å øve sammen i 1983, og da med 11-12 musikere. Den aller første spillejobben var på premierefesten til «Skjærgårdsflørt» på Fløygir i mars 1984. Så ble det mange spillejobber utover på 80- og 90-tallet, blant annet i en rekke brylluper, på Danskebåten, Krigsskolen, Hotell Continental, Hotell Wassilioff i Stavern og restaurantbåten Piberviken i Oslofjorden.

Feiring Jubel og Vassarv anno 1985, med daværende vokalist Pete Sullivan (nr. 5 fra venstre bakerste rad)

-Bandet tok ei pause de første åra på 2000-tallet, men startet opp igjen i 2010-11, da med nødvendige forsterkninger fra Totendistriktet, noe som gjør at vi nå er et fullverdig storband med 18 musikere, forteller Nils-Einar, som legger til at bandet alltid har hatt gode instruktører fra Toten: Per Inge Høiberg på 80- og 90-tallet, David Hveem fra 2011, og nå instruktør og dirigent Kristin Brynjulvsrud fra Gjøvik.

Før coronaen satte en stopper for selskaper og forsamlinger, spilte vi i 9 brylluper rundt Mjøsa; Feiring, Toten, Gjøvik, Ringsaker, Stange og Eidsvoll.
Det er dansejobber vi liker veldig godt.

Nils-Einar Berger, leder i Feiring Jubel og Vassarv

Gjester denne kvelden er tidligere vokalister Lene Viktoria Gulbrandsen, Elisabeth Tennebø og Morten F. Haugli. Avslutningsvis vil Vassarven spille et sett slik Vassarven låter i dag, med sine faste vokalister Kristin Seim Buflod og Svein Johansen.

I tillegg skal Mirum (tidligere jentestuntkoret) gjøre en gjesteopptreden!

Billetter kr. 250,- inkl kaffe og kaker. Billetter fås kjøpt på hoopla.no

Feiring Jubel & Vassarv i nyere tider, med vokalist Morten F. Haugli (nr. 5 fra venstre bakerste rad)