Feiring ungdomslag ønsker velkommen til forestillingen «Juletullball»!

Forestillingen ble første gang satt opp i desember 2019, etter en skriveprosess med flere ungdommer.

I år setter Ingrid, Nora og Gunhild opp forestillingen igjen, med noen endringer og tillegg på manuset. Med seg har de 25 flotte barn og ungdommer, både dansere og skuespillere.

Noe som er ekstra gøy med denne forestillingen er at alle foran og bak scenen er under 18 år. Ja, du leste riktig! ALLE! «WOW! Så imponerende» tenker du sikkert. Ta med deg venner, venners venner, venners barn, søsken, barn, søskenbarn, tanter, onkler, besteforeldre og barnebarn.

Billetter kan kjøpes her!

Vi lover MASSE moro og julestemning!

Denne gjengen lover sang, dans og mye annet tullball – midt i julestria!

Hva for noe tullball kan du se?

Det er lille juleaften. Vi møter en ganske uvanlig familie, som stresser på et vanlig nivå denne dagen. Når søsknene Josef og Maria er alene hjemme, hører de noen mystiske lyder fra loftet. Hva er det som skjuler seg der? Og hvordan kan dette endre hele jula? Juletullball er en morsom, tullete, og rørende fortelling om jul og vennskap. Den 10. desember blir Fløygir fylt med dans, sang og teater.

Manus og regi: Ingrid Stefferud Osbak, Nora Ekornholmen og Gunhild Vrålstad Brodshaug. Koreografi: Ingrid Elise Aasen, Julia Stensby Bakken og Erik Folsom-Holen.