Ja, det blir fest på Fløygir 4.dag!

Vi holder fast ved tradisjonen med å invitere til romjulsfest på Fløygir! En festkomité er godt i gang med planlegginga, og gleder seg til å åpne dørene for sambygdinger og andre, torsdag 28.desember kl. 20.00.

Det lokale bandet Telepøbbies speller til dans, med musikk som passer de fleste stilarter, i par, gruppe eller solo.

  • Kiosk med salg av mineralvann, snacks og toast.
  • Ingen skjenkebevilling. 18-årsgrense (legitimasjon).
  • Inngang kr. 275,- Vipps/kontant i døra

Vel møtt!

Arr: Feiringregjeringa v/festkomiteen

Kunne du tenke deg å hjelpe til?

Mange har meldt seg til tjeneste (takk!), men vi mangler fortsatt noen vakter. Har du mulighet til å stille opp, evt. deler av kvelden? Ta kontakt med Linda på telefon 97117279.

F.v. Leif Erik Fjøsne, Vidar Lindstad, Jan Langgård, Bård Rundhagen, Richard Limbodal beskriver seg sjøl som «resirkulerte ungdommer som gjør seg best i tussmørket». 4.dag ser du dem i scenelys på Fløygir.

-Blir ikke jul uten 4.dagsfest

Telepøbbies-gutta gleder seg til årets begivenhet. -Det blir ikke jul uten! 4. dagsfesten er den artigste spellejobben i hele året, sier pianist Jan Langgård. -Og den eneste, for så vidt, legger han raskt til.

-Hvert år lurer vi på om storsalgulvet holder, sier Vidar.

Telepøbbies hadde sin første spillejobb på legendariske Lysthuset pub i nord-Feiring i 1999, og har navn etter en viss barne-tv-serie fra samme tiår. -Vi kalte oss «Tørste og sære» i starten, mimrer Richard, som mener han hadde hvit bass første gang han spilte på Fløygir som 16-åring. Det er altså garvede Fløygir-musikere vi får se og høre på scena denne kvelden.

I fjor tok bandet i mot låtønsker på forhånd, og det ramla inn med forslag. I tillegg til gamle slagere som «Forelska i lærer’n» og «Rhumba med Gunn», øvde bandet inn «Rockin’ around the Christmas tree», «Does your mother know», «Driving home for Christmas», «I wish» og «Every little thing». -Ja, og så var det noe svensktopp ønsket av Flatmo’n, sier Leif-Erik.

Blir det muligheter for ønskelåt i år? Se det holder vi hemmelig ei stønn til!