-Jeg syns det er moro å kunne feire 3 års drift av Gamle Banken Gjenbruk, og inviterer til bursdagsfest.

Det sier innehaver Hanne Jevnaker, som markerer jubileet lørdag 17.februar kl. 12-15. Da er bålpanna varm, med mulighet for å få seg pølse, kake og «bobler».

-Jeg har ryddet på lageret, og det er masse fint på «lykkehylla», forteller Hanne. Alle som har vært på Gamle Banken når det er festivitas, vet at lykkehylla er stedet hvis man vinner på Hannes lykkehjul.

Velkommen store og små!

 

3 på LAN om Gamle Banken Gjenbruk

(Vi beklager det noe ensidige utvalget av intervjuobjekter, men menn i 30-40-åra var det eneste vi klarte å oppdrive denne kvelden på Feiring skole)

Har du vært på Gamle Banken Gjenbruk og har du evt. kjøpt noe? Hva skulle du ønske at du fant på Gamle Banken Gjenbruk?

Øystein Rydland

Jeg har vært på GBG én gang. Det er jo litt morsomt at de har laget en butikk av finn.no!

-Så du manntikvitetene?

-Manntikviteter? Er det øljekkere med penistroll og sånt? Nei, det har jeg ikke sett. Men hvis Hanne får inn et gammelt dartskap, så kommer jeg og Tore. Vi vil ha en dartturnering etter Sprudel og Show på Fløygir.

Espen Eik

Jeg har vært på Gamle Banken mange ganger. Det er fint å ha et samlingssted i bygda. Jeg har kjøpt to fine kjeler der. De har jeg brukt masse, jeg bruker dem til å bære ut kompost i, for de er så lette å gjøre rene. Og så liker jeg gamle West Germany-vaser og den slags. Sånne som man kan ha strå i. Jeg har ikke strå i dem altså.

Tore Nedrebø

«Eg har drukke kaffe der, men tror ikkje eg har kjøpt noge», sier Tore. Han stiller seg bak Øystein sitt ønske om dartskap, og legger til at de vil «løpe og kjøpe» om Hanne får inn kjeglehatter, supermario-kostymer og annet til Ally Pally-mesterskapet deres. Dessuten: -Innen 1.mars skulle jeg gjerne hatt en flanellograf, så hvis Hanne får inn det, så kommer jeg.