Jan Christian Nordahl (74), forfatter, journalist, radioprater og bluespoet, og med djupe røtter i Feiring, har begynt å skrive på ei bok om sitt liv.

Jan Christian forteller:

«Fire år gammel, i 1954, flyttet min familie til Feiring fra Nordstrand til Feiring. Faren min, Roar Nordahl, bror til Kåre, var født og oppvokst i Feiring og ville tilbake til sin hjembygd. Vi bodde i Nord-Feiring, og den gang var det et yrende liv i den lille grenda. Du kunne gå på besøk uten å være invitert, og som guttunge fikk jeg utrolig mange venner i alle aldre»

Starten på boka er lest inn på en lydfil som kan høres på nettsiden bluzz.info

-Sett med en guttunges øyne og skrevet av en aldrende mann, sier Jan Christian, som gjerne tar i mot reaksjoner og kommentarer til det han har skrevet.

Jan Christian har jobbet som frilansjournalist for en rekke blader som Vi Menn, OBOS-bladet og Pensjonisten. Han har laget radioprogrammer for lokalstasjoner og NRKP1, og har over 2000 sendinger på FM-båndet innen skøyter, blues og jazz. Jan Christian kaller seg Bluespoeten og har flere poesi – og novelleutgivelser på samvittigheten. Og flere er på vei,

Lydfilen kan du høre her:
https://www.bluzz.info/post/jc-forteller-sin-historie