Feiringtinget 2024 ble avholdt den 25. februar og du kan lese referatet fra Feiringtinget her:

Linda Gulbrandsen er den nye Feiringministeren

«Det er veldig morsomt at vi har en sånn arena som regjeringa er, der vi prøver å gjøre det beste for bygda. Det var viktig for meg da jeg og familien skulle flytte hit. Og jeg er veldig stolt av alle som bidrar og stiller opp når vi gjør ting!»

De fleste i den nye regjeringa. Bak fra venstre; Guri Nordahl, Nina Stefferud, Liv Sigrid Solberg, Marte Blyseth Marsden, Christine Hallén, Ingunn Brodshaug, Linda Gulbrandsen, Jøran Kristensen, Kristin Hove og Freddy Gulbrandsen og Foran fra venstre; Anne Ekornholmen, Anita Slettvold, Guro Ekornholmen, Ellen Drtina og Stig Røset
Anita Sletvold og Nina Stefferud ble takket av som henholdsvis Feiringminister og rådgiver, av den nye Feringministeren Linda Gulbrandsen og hennes nye rådgiver Guro Ekornholmen