Fredag 12.april er det quiz på Fløygir, og vi inviterer bygdas nyinnflyttere til en uhøytidelig samling før quizen starter.

De siste åra har det flytta mange til Feiring, og det setter vi stor pris på! Feiringregjeringa ønsker å opprettholde quizen som en arena hvor nyinnflyttere og de som har bodd her litt lenger, kan møtes og bli kjent. Før denne quizkvelden lager vi et treff for nye og andre som ønsker det, med formål om å bli kjent, og å informere og svare på spørsmål om tilbud i bygda.

Vi møtes i Storsalen på Fløygir kl. 18. Vi serverer snacks og drikke. Og for de som vil, bli med på quiz! Etter quizen blir det langbord, musikk og prat.

Om quizen

Feiring-quiz er en uhøytidelig kunnskapskonkurranse hvor det sosiale står i fokus. Vi har gjort det til vårt varemerke å dele inn i tilfeldige lag. Det tas hensyn hvis noen har sterke ønsker om å være på lag, men vi oppfordrer til å ta sjansen på å bli kjent med nye folk.

Spørsmålene er varierte både i tema og vanskelighetsgrad. Motto er at “ingen skal klare alt, men alle skal klare noe”.

På quizen kan du treffe folk du ikke kjenner fra før eller folk det er sjelden du prater med ellers! Vi oppfordrer spesielt bygdas nye innbyggere til å komme på quiz.

Dørene åpner kl. 19, quiz starter kl. 20. Vi har bar med øl, vin og mineralvann.