Vinteren er på hell, og både sjåfører og løypemaskin kan nå ta seg en velfortjent hvil, etter å ha kjørt nærmere 1800 kilometer i årets vintersesong. Legger vi på milene som idrettslagets scooter har kjørt, snakker vi om en distanse fra Oslo til Roma og vel så det.

Vinteren startet tidlig, med snø allerede i oktober. Til sammen har Fresulf vært i bevegelse i 178 timer, opplyser Feiring idrettslag.

Løypekjørerne er ofte oppe midt på natta og starter kjøringa, for at vanlige folk skal kunne gå på skitur når de våkner. En stor takk til Kai Gjestvang og Halvor Sjuve, som er sjåfører for Fresulf. og Geir Aasen, Simen Aasen og Jørn Brodshaug, som håndterer scooteren.

Vil du gi et bidrag til drift av løypemaskinen? Vipps #790471

Hans Edvard Michaelsen-Brodshaug (10) foreslo navnet Fresulf da idrettslaget hadde navnekonkurranse for løypemaskinen i 2022. Navnet er nå godt innarbeidet både blant løypekjørere og skigåere.