Sanggruppa Mirum holder egen konsert i Feiring kirke søndag 2. juni kl. 1900.

Mirum består av sju unge sangere, Chanett, Tomine, Tina, Ingrid, Gunhild, Karen Johanne og Nora. Karin Melby Bjørnstad dirigerer og spiller piano, Håkon Bjørklund spiller djembe, og Jan Langgård er med på keyboard og erstatter Odd Jørgen Lauritsen som vanligvis er med på gitar, men har skadet armen.

-Jeg er heldig og har to jobber. Jeg ble kjent med disse jentene gjennom skolen og Sprell Levende. Stemmene deres passer godt i hoppes, det klinger fyldig. Noen ganger sart, og noen ganger sterkt. Det er det sarte som er vanskelig og der er de spesielt gode, forteller Karin om gruppa som har sunget sammen fast siden 2021.

-Mirum er ofte å se på arrangementer eller i program sammen med andre. Søndag 2. juni fyller vi hele konserten alene, forteller Karen Johanne som er en av sangerne.

Repertoaret strekker seg fra salmer til rock, pop, viser og musikal, både norsk og utenlandsk. Vi får høre Bjørn Eidsvåg, Lady Gaga, Abba, Springsteen – og Fagert er landet!

-Og så skal vi hygge oss litt, det må til. Så det blir pause med kaker, kaffe og saft, lover Karin. Mirum krever ikke inngangspenger, men gi gjerne en pengegave under konserten. Sanggruppa planlegger en tur til høsten med både opptreden og stemmetrening, og da trengs det penger i korkassa.

-Jentene har utvikla seg som sangere og hver og en tar mer ansvar, det kreves når dom er få. Je er kry ta dom, for dom kan absolutt høres! Sier dirigent Karin.