I helga ble det oppdaget at noen har rotet og ødelagt i bokbyttebua ved Coop Prix. I den forbindelse kommer en hilsen fra Feiringminister Linda Gulbrandsen.

Vi i Feiring er heldige! Vi har mange gode tilbud som ildsjeler har jobbet for, og skaffet økonomisk støtte til, fra stiftelser, organisasjoner og firmaer. I Feiring kan alle fritt benytte frisbeegolfbane, bokbyttebu, vanntrampoline, stupebrett, Tuftepark, pumptrackbane, grillhytter og gapahuker, idrettsplass, badestrender, fiskevann, akebakker, skiløyper og veldig mye annet. Går du tur i den nydelige naturen i Feiring er det merkede turstier, og benker hvor du kan sette deg ned for å ta en pust i bakken og nyte utsikten. Det er frivillige i lag og foreninger som skaffer midler og holder alt dette i orden med pass og vedlikehold. Benytt deg av det og bruk alt du ønsker, og vær med på å bidra til at alt holdes i orden. Forlat det i den stand du ønsker å finne det. Rydd gjerne opp etter andre om noen har glemt det. Vi håper at de gode tilbudene i bygda får bestå og behandles med omsorg.

Vi i Feiringregjeringa får inn forslag og ønsker til nye tilbud i bygda. Savner du noe, gi oss gjerne beskjed.

Mvh Feiringminister Linda Gulbrandsen, feiringminister@feiring.info