Silje Melby Rundberg, eiendomsmegler i EIE Råholt, merker en endring i boligmarkedet i Feiring. Hun får flere henvendelser fra folk som ønsker å flytte hit.

Rundberg kjenner Feiring godt, og har de siste årene solgt flere boliger i bygda. Hun merker seg at det er større pågang nå, at boligene blir solgt raskere, og at prisene har økt.

Se hvilke hus som er til salgs i Feiring lengre ned i artikkelen!

Eiendomsmegler Silje Melby Rundberg. Foto: EIE Råholt

-Jeg tror flere har fått øyene opp for Feiring. Her får man mer for pengene. Man bor landlig, men likevel med kort vei til tettsteder som Eidsvoll og Råholt, til Oslo og andre byer, og i nærhet til Oslo lufthavn. Hun tror også at folk legger merke til at det er et godt oppvekstmiljø og mye aktivitet i bygda.

-Det er flere som ønsker seg til Feiring fordi de hører at det er mye sosialt og kulturelt som skjer der.

Rundberg forteller at flere tar kontakt fordi de ønsker å flytte til bygda, men at de opplever at det er få boliger til salgs.

-At det ikke er ledige boliger kan jo være et tegn på at folk trives og ikke vil flytte, og det er jo bra! Men om noen skulle gå med tanke om å selge, så er det et marked, sier Silje.

Gledelig interesse

-Feiring er et godt sted å bo, og vokse opp. Det er gledelig at flere har fått øynene opp for alt bygda vår har å by på og ønsker å flytte hit. Vi får også henvendelser familier og unge som ønsker å etablere seg her. Den økte interessen i markedet kan kanskje motivere de som har hus som står tomme til å selge og utbyggere til å satse på byggeprosjekter her i Feiring, sier Feiringminister Linda Gulbrandsen.

Feiringminister Linda Gulbrandsen

Merker en trend

-Vi merker en trend, at folk vil bo mer landlig. Råholt er for eksempel blitt veldig tettbygd, folk ønsker seg mer plass, forteller Silje.

I Feiring er det plass til flere! Følg med, så kommer kanskje drømmehuset ditt for salg.

-Det er fint å ha noe å tilby de som spør. Jeg har stor tro på at interessen for å bosette seg i Feiring vil øke de neste årene, sier Silje Melby Rundberg.

Boliger til salgs i Feiring

Svenbyvegen 40: Flott enebolig med fantastisk utsikt over Mjøsa | Solrike uteplasser og grønn hage | Tomt på over 2 mål | Garasje | FINN eiendom

 

Bamrudvegen 77: Nydelig tømmervilla med enestående Mjøsutsikt | Unike detaljer, stor tomt og tilbygg | Fantastiske friluftsmuligheter! | FINN eiendom

Flesviklia 55: Nyere familiebolig på høytliggende tomt. Stor dobbelgarasje- 4 soverom- to bad- eget vaskerom. Nærhet til skole. | FINN eiendom

Feiringvegen 1681 / Gamle Hans Dahl Landhandleri – kommer for salg i august. Følg med på finn.no

Villa Stenberg – kunstnerboligen i Feiring. Kommer for salg snart! Følg med på finn.no