Lørdag 6.juli mellom klokka 12 og 18 inviterer Ingun og Vibeke på hagekafé.

-Dette er et veldig «nedpå» arrangement, understreker de to nabodamene. De har lyst til å lage noe sosialt i hyggelige omgivelser, og inviterer folk inn i hagene sine, som ligger side ved side i Bamrudvegen 8 og 10.

For den hageinteresserte er det garantert inspirasjon å hente til egne hageprosjekter. Det blir servert hjemmebakst, vafler kaffe/te og is. -Hos meg er det dessuten mulighet for et glass vin, sier Ingun.

Damene setter ut det de har av hagemøbler, og har i tillegg trapper og tvister å sitte på, men ta med en campingstol eller et piknikteppe om du vil være på den sikre siden.

De to gode naboene og hageentusiastene, satser på mest mulig bruk av vipps.

Velkommen skal du være!

Arrangementet avlyses ved regn.