Flytte til Feiring?

Feiring – sentralt og landlig

Vurderer du å flytte på landet? Kanskje er Feiring et bedre sted å bo for deg, enten du er alene, har samboer eller familie.

Feiring skal være et godt sted å bo for mennesker i alle livsfaser, fra ulike kanter av landet og verden forøvrig. Feiringregjeringa mener det er en berikelse for fellesskapet å ha en befolkning sammensatt av mennesker i ulik alder, livssituasjon og opprinnelse.  Feiringregjeringa ønsker å skape arenaer hvor folk kan være sammen på tvers av aldersgrenser og lære av hverandre.

«Feiringregjeringen vil arbeide med å tilrettelegge slik at hver enkelt skal få best muligheter til å skape det gode liv for seg og sine i Feiring» (Fra tiltredelseserklæringen 15.11.2005)

Feiring ligger sentralt plassert på Østlandet. I Feiring kan du bo og leve landlig samtidig som du beholder nærheten til byen. Gardermoen ligger en drøy halvtime unna, Oslo én time, Hamar ca. 50 minutter. Til Gjøvik kjører du på 45 minutter, til Lillehammer bruker du halvannen time.

Jobb og pendling

Mange av oss som bor i Feiring jobber utenfor bygda, og pendler daglig til arbeidssteder i omkringliggende byer eller tettsteder. I Feiring tilbys leie av kontorplasser for de som har lang reisevei til jobb og som har mulighet for å jobbe hjemmefra. Ta kontakt med oss for mer informasjon!

Tomter og hus

Feiring kan tilby ferdig regulerte tomter på byggefelt og mulighet for tomter i spredt bebyggelse.

Følg ellers med på finn.no for hus til leie og til salgs.

Ledige tomter sentralt i Feiring (finn.no)

 

Spørsmål om å bygge og bo i Feiring? Du er velkommen til å ta kontakt med oss!

 

ved almeli

Nærhet til skogen…

… og nærhet til Mjøsa